Kategorie
Produkty
Kategorie
Produkty
Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct maso vcelku s různými ingrediencemi jako je česnek, slanina atd. Maso má specifickou vůni a chuť.
Úprava: pečení, dušení, smažení
Hmotnost balení: cca 2 kg
Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!