Kategorie
Produkty
Kategorie
Produkty
Tento druh masa je známý svou energetickou hodnotou. Jedinečnost jehněčích jater spočívá v tom, že obsahuje obrovské množství bílkovin živočišného původu a vitamínů. Játra se hodí na krátké tepelné úpravy typu minutek na pánvi, na grilu. Přidat je můžeme do fáší, rolád, atd.
Úprava: pečení, dušení, smažení
Hmotnost balení: cca 4 kg
Balení: hluboce zmrazené, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!