Černá plec

Kód produktu: 8013
259 Kč/kg
225 Kč bez DPH /kg
skladem více než 5 ks
Lze objednávat po 2 kg
Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct maso vcelku s různými ingrediencemi jako je česnek, slanina atd. Maso má specifickou vůni a chuť.
  • Úprava: pečení, dušení, smažení
  • Hmotnost balení: cca 2 kg
  • Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené, vakuované
  • Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší. Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin. Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti. Výrobek je určen k tepelné úpravě! Po rozmrazení spotřebujte do 24h. Po rozmrazení opět nezamražujte!
  • Nahoru